ГО  «Центр «Розвиток КСВ», її ініціатива Дівчата STEM і UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, висловлюють Вам свою повагу та запрошують  студенток   Вашого навчального закладу  до участі в онлайн-хакатоні для студенток “Hack4Good”, що відбудеться 3-5 листопада 2021 року. Захід пройде у рамках проєкту “Трамплін до рівності” і за фінансової підтримки Швеції.
Онлайн-хакатон “Hack4Good: як зацікавити дівчат технологіями” – це онлайн захід для студенток з усієї України, мета якого – розробка ідей проєктів щодо залучення дівчат до навчання і побудови кар’єри у STEM (наука, технології, інженерія, математика)В Хакатоні зможуть взяти участь дівчата віком з 16 до 24 років – студентки будь-яких спеціальностей, які мають мотивацію та зацікавлені STEM-сферами.
Всі учасниці отримають круті подарунки від організаторів, а команда-переможниця отримає грант у розмірі 93 000 грн на реалізацію ідеї проєкту до кінця року для зацікавлення дівчат технологіями.
Реєстрація до 28 жовтня включно – https://forms.gle/LTQBnw5aADrLy4uV6

Запрошуємо Вас до співпраці та просимо поширити на інформаційних ресурсах (вебсайті, Facebook, Instagram, Telegram тощо) Вашого навчального закладу інформацію з анонсуванням хакатону (прес-анонс, оголошення) та посприяти залученню студенток з Вашого навчального закладу до участі у зазначеному заході.

Ми запрошуємо Ваш навчальний заклад доєднатись до заходу, оскільки ми спільно з Вами працюємо над тим, щоб більше дівчат обирали науку та технології та ставали студентками такого закладу, як Ваш.

За посиланням доступні комунікаційні матеріали: https://bit.ly/3aRphar

Детальніше про це та заявка за посиланням: https://www.facebook.com/divchataSTEM/photos/a.600588006787951/1962907370556001

Новий дедлайн подачі заявки буде оголошено 1го листопада 2021 року. З усіх питань щодо створення Філіалу можете писати на пошту filials@csr-ukraine.org

Лист ЗВО про інформаційну підтримку _ хакатон Hack4Good