Зображення може містити: 1 особа, надворіНапевне, кожен замолоду у своєму житті мріяв стати студентом, щоб відчути смак міста, де знаходиться омріяний заклад вищої освіти, скласти першу сесію, знайти себе й опанувати спеціальність своєї мрії, подружитися з новими людьми і випробувати себе в новій царині, пережити страхи «недосвідченого першокурсника» (а як же без них).

Так сталося і з нами, юними першокурсниками, котрі обрали навчання в К-ПНУ. Пам’ятаю ті наші перші страхи: нових викладачів, заняття у трохи незвичній формі, модульні контрольні роботи, які ще були «приправлені» страхітливими розповідями старшокурсників, із якими встигли познайомитися першого тижня навчання… Особливо нас злякала перспектива навчатися дистанційно одразу ж після 1 вересня. А скільки було запитань, переживань в очах кожного з нас у перші два тижні?! Не передати словами!

 

Минуло майже три місяці нашого навчання, а нас не впізнати! Ніхто навіть не міг уявити, що зможемо так швидко стати однією великою університетською сім’єю, а дистанційне навчання стане для нас не менш цікавим та веселим, ніж аудиторне. Завдяки досвіду та підтримці викладачів К-ПНУ, котрі вже звикли до нас, нашій наполегливості ми змогли вправно використовувати під час дистанційного навчання такі платформи, як Google Meet і MOODLE, а також показати свої вміння готуватися до занять.

Отже, навчання в К-ПНУ стало для нас, першокурсників, новою успішною сходинкою в житті, а нові знання – пір’їнкою на крилах до успіху. Сподіваюся: подальші студентські будні стануть для нас ще більш натхненними, цікавими, пізнавальними, наповнять наші серця вірою в краще майбутнє!

Олександра Данчук, студентка І курсу природничого факультету