Віпровідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції COVID-19» та листа Міністерства освіти і науки України від 11 березня 2020 р. №1/9-154 щодо введення обмежувальних заходів для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка 12 березня по 3 квітня 2020 року запроваджено КАРАНТИН.

12 березня  2020 року в конференц-залі К-ПНУ імені Івана Огієнка відбулася зустріч адміністрації вишу, деканів факультетів, комендантів гуртожитків, медичних працівників та працівників господарської частини університету з фахівцями санітарного відділу Кам’янець-Подільської Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Оксаною Горбатюк і Тетяною Фтемовою.Пані Оксана розповіла присутнім, що таке вірусна інфекція коронавірус COVID-19 та як уберегтися від зараження.

Коронавірус COVID-19 – це велика родина респіраторних вірусів, які можуть спричиняти захворювання різного ступеня тяжкості: від звичайної застуди до гострого респіраторного синдрому.

Присутніх було проінформовано щодо профілактики та запобігання поширення коронавірусної інфекції, також було роздано буклети для ознайомлення з цією недугою

Просимо всіх зберігати спокій та дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров‘я України.

Більше інформації про короновірусну інфекцію дізнайтеся тут.

Бережіть себе та своїх рідних! Будьте здорові!

Оксана Фаріон, провідний фахівець газети “Студентський меридіан”