Незабаром у міському Будинку культури відбудеться конкурс краси “Міс університету – 2020″. Дев’ять представниць різних факультетів виборюватимуть титул “Міс університету – 2020”.

У програмі конкурсу демонстрація учасницями своїх талантів, здібностей та артистичної майстерності. На вас чекає цікава програма заходу. Таке буває лише один раз на рік!

Поспілкувавшись із учасницями конкурсу, ми дізналися про них чимало цікавого… Знайомтеся з прекрасними, креативними, сміливими конкурсантками!

Марія Вуйчик, студентка першого І курсу педагогічного факультету

«Моє хобі хореографія. Танцями займаюся вже 12 років. Мрію побувати в усіх куточках України. Я погодилася взяти участь у конкурсі тому, що хотіла всім довести, що передусім я особистість. Отримую величезну насолоду, коли виходжу на сцену. Можна сказати, що так я самореалізовуюся. Мені хотілося показати всім, як я танцюю і що вмію. Я повинна перемогти, тому що мій факультет найкращий і я не можу його підвести!»

Катерина Ковальська, студентка IV курсу факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології

Молода матуся, котра прагне всебічно розвиватися.

«Займаюся кікбоксингом. Хочу довести, що після народження дитини життя не зупиняється. Завжди потрібно йти вперед та ставити перед собою мету й обовязково досягати її. Обожнюю подорожі та активний спорт.

Усі дівчата рівні, проте кожна з нас особлива. Важливо завжди залишатися собою та Людиною!»

Галина Ковальчук, студентка ІІ курсу фізико-математичного факультету

«Життєві цілі: навчитися розуміти свої бажання, потреби, цінності; вдосконалювати свої сильні сторони й навчитися працювати так, щоб отримувати задоволення від виконаної роботи; побудувати щасливу, міцну сім’ю, мати люблячого чоловіка та гарних дітей; отримати безцінний професійний та життєвий досвід. Мої захоплення точні науки, спорт, створення вишуканих прикрас і моделювання одягу.

Мені подобаються такі конкурси. Активний спосіб життя завжди супроводжує мене. Нещодавно я брала участь у конкурсі «Міс факультету». Тоді мене переповнювали неймовірні емоції, тому я вирішила взяти участь у «Міс університету – 2020», адже це новий конкурс, нові відчуття, переживання, знайомства. Впевнена, що ніколи не пізно випробувати свої сили, проявити свій талант, артистизм, відкрити щось нове для себе, вийти із зони комфорту й досягти успіху.

Моя участь у конкурсі є певним самоствердженням. І цим я хочу довести всім (а насамперед собі!), що завдяки праці над собою, неймовірному бажанню й вірі у свої сили можна досягти успіху. Я цілеспрямована, комунікативна, креативна й завжди намагаюся переборювати труднощі в житті та йду до кінця, щоб досягти своєї мети, тому вважаю, що гідна цієї перемоги».

Олена Корник, студентка І курсу факультету фізичної культури

«Захоплююся співом, футболом та флаг-футболом. Мрію про добробут родини й держави.

На конкурс прийшла з метою стати кращою та довести, що на факультеті фізичної культури навчаються не тільки спортсменки, а й красуні, котрі не лише бігати можуть, а й майстерно продефілювати на сцені. Я повинна перемогти задля власного розвитку, підвищення самооцінки й досягнення поставлених життєвих цілей».

Анна Круць, студентка І курсу факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології

«Займаюся спортом , танцями, гарно співаю. Мрію про те, щоб стати фахівцем своєї справи й допомагати дітям. Мені завжди цікаво відкривати щось нове, незвичне для себе, тому й вирішила випробувати свої сили в конкурсі, адже він дає можливість отримати величезний досвід, море позитивних емоцій та вражень, дарує нові знайомства, участь у ньому виховує впевненість в собі й розкриває тебе зсередини.

Кожна з нас уже переможниця, але в кожної з нас є своя «родзинка». Конкурс це гра, і вона має залишити яскраві та веселі спогади. Перемога повинна бути моєю , бо я не хочу розчарувати своїх рідних та близьких, котрі так щиро за мене вболівають».

Наталія Саченко, студентка І курсу історичного факультету

«Захоплююся волейболом, вишиванням. Мрію про щасливу сім’ю, здорових батьків та гарну родину.

Хочу здобути освіту, яка допоможе мені в майбутньому самореалізуватися й стати висококваліфікованим фахівцем, заробляти гарні гроші.

Моя мета в цьому конкурсі полягає в тому, щоб довести всім дівчатам, що не потрібно закриватися від життя, а бути впевненою в собі та любити себе.

Чому саме я маю перемогти? Можливо, через те, що це була моя мрія, а мрії повинні здійснюватися».

Світлана Слободян, студентка І курсу факультету української філології та журналістики

«Пишу авторські вірші, малюю маслом, обожнюю читати книги та займаюся спортом. Мрію стати відомим журналістом, опублікувати книгу з власними віршами й створити міцну сім’ю. Вирішила взяти участь у такому конкурсі, бо неодноразово чула від знайомих, що маю модельну зовнішність. Також хочу побачити, на що я здатна, а конкурс дає мені можливість познайомитися з новими людьми, побороти невпевненість, відчуття страху перед аудиторією».

Дарина Шеремета, студентка IV курсу природничого факультету

«Моя любов до георафії безмежна, неосяжними є мої бажання пізнавати нове, незвідане, недосліджене. Захоплююся музикою, зокрема грою на фортепіано. Вважаю, що музика це свобода й лише з нею людина чує свій внутрішній голос та відчуває себе справжньою.

Девіз мого життя: немає меж для вдосконалення.

Чому беру участь у конкурсі?

Мені завжди цікаво відкривати щось незвичне для себе. Я хочу виховати в собі впевненість, розкрити себе на конкурсі по-новому. А ще це чудовий досвід артистичної майстерності, прекрасні емоцї та нові знайомства.

Щодо перемоги… Кожна дівчина не лише учасниця цього конкурсу гідна бути першою, але головна перемога це перемога над собою».

Анна-Олександра Ясинецька, студентка ІІ курсу факультету іноземної філології

«Вільний час проводжу, малюючи на полотнах або читаючи різножанрову літературу (останні твори були просякнуті психологією). Мені до вподоби відпочинок на природі та подорожі. Люблю співати, маю акаунт в інстаграмі, у якому викладаю інколи відео, де співаю, це мені приносить задоволення, адже пісня щиро ллється з моєї душі.

Головна життєва мета – стати висококваліфікованою вчителькою англійської мови. Хочу реалізовувати себе як окрема особистість у суспільстві. Крім того, це чудова нагода надати своєму тілу бажаної форми, щоб на сцені почувати себе впевнено.

Це також прекрасна можливість подолати свої страхи та переживання під час виступу перед великою аудиторією, це впорядкування своїх емоцій і налаштування на гарний результат».

Ну що ж, ви познайомилися з учасницями конкурсу, тож із нетерпінням чекатимемо на конкурс краси і таланту – «Міс університету 2020», щоб побачити на власні очі конкурсанток та гідно оцінити їх талант.

Анна Омелянчук, студентка І курсу факультету української філології та журналістики