13 лютого в актовому залі центрального корпусу К-ПНУ імені Івана Огієнка відбулося захоплююче дійство, привсячене Дню Святого Валентина: змагалися між собою дві команди – команда хлопців і команда дівчат.

Все це відбувалося напередодні Дня закоханих, коли молоді пари роблять один одному подарунки, зізнаються в коханні, а деякі навіть одружуються. Всі присутні в залі мали змогу пересвідчитися, хто ж все-таки є кмітливішим, розумнішим, витривалішим – хлопці чи дівчата. Команди змагалися за перемогу в семи раундах, які називалися: «Хто з цих людей», «Збери літери», «Хто я?», «Відгадай назву», «Обмін ролями», «Зірки в ряд» та «Фінальний раунд».

 Суддею заходу була студентка економічного факультету, учасниця команди «4 на 4» Тернопільської ліги сміху Влада Руденко.Особливо яскравим, емоційно насиченим під час змагань був конкурс, коли команди перевіряли свою витривалість у дивоглядках та спритність і кмітливість під час відповідей на бонусні запитання.

 Все те, що відбувалося на сцені, викликало в глядацької аудиторії позитивні відчуття та гарний настрій (незважаючи на те, що хлопці принципово вболівали за чоловічу команду, а дівчата – за жіночу). Завершальним акордом заходу були бурхливі овації на честь переможців – наших славних і таких ніжних дівчат.

Аліна Туришин, студентка 3 курсу факультету української філології та журналістики